Empire Halo Too - Programming problem - Paintball Forum - Paintball guns and gear forums
Reply

Old November 14th, 2012, 11:21 PM   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 3
Empire Halo Too - Programming problem

Programming seems straight-forward, however it is not giving me the option to program the Feed Stack Monitoring (red light).

When I go through the programming phase, I can program the motor speed (green), then microphone sensitivity (orange), with no problems. Then it should go red according to the instructions so you could program the feed monitoring, but it doesn't even give me the option to program the feed monitoring and ends up turning off as if the programming is over.

Batteries are brand new. Even tried replacing them for sh*ts and giggles and same problem. Is there something I'm missing or is it defective?
dquick is offline View My Blog!   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 

Old May 9th, 2013, 09:34 PM   #2 (permalink)
Registered User
 
Join Date: May 2013
Posts: 1
Did you fix it?

I am currently having the same issue and i have no idea on what to do...
Antsci6 is offline View My Blog!   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


VerticalSports
Baseball Forum Golf Forum Boxing Forum Snowmobile Forum
Basketball Forum Soccer Forum MMA Forum PWC Forum
Football Forum Cricket Forum Wrestling Forum ATV Forum
Hockey Forum Volleyball Forum Paintball Forum Snowboarding Forum
Tennis Forum Rugby Forums Lacrosse Forum Skiing Forums
Copyright (C) Verticalscope Inc Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd. Search Engine Optimization by vBSEO 3.3.2