balls fall short - Paintball Forum - Paintball guns and gear forums

Reply

Old January 2nd, 2011, 04:10 PM   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Jul 2010
Location: corpus christi
Posts: 4
balls fall short

i have a pmr and just stared playing with the board. i got it set up to how i want it except for one thing. it shoots good on semi but when it goes to its little bursts about 5 balls shoot good then after that they start to fall short.
any help on what to do would be appreciated.
350sexZ is offline View My Blog!   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old January 2nd, 2011, 04:16 PM   #2 (permalink)
Super Legit
 
Trbo323's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Washington
Posts: 13,998
what you are seeing is called "shoot down" it can happen through a lot of things but for now make sure your bolt is nice and lubed, and check to make sure your dwell setting has not been changed
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


^^^If you are new, click here^^^


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

^^^ Putting together your tool bag?? Click here! ^^^
Trbo323 is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old January 2nd, 2011, 05:48 PM   #3 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Jul 2010
Location: corpus christi
Posts: 4
Quote:
Originally Posted by Trbo323 View Post
what you are seeing is called "shoot down" it can happen through a lot of things but for now make sure your bolt is nice and lubed, and check to make sure your dwell setting has not been changed
i checked the dwell and its still at factory settings (25) . as far as the bolt i need to check that but lubed it about 3 weeks ago. anything else i could be?
this sucks, ive had this marker for about 2 years and just started messing with the settings, fells so much better, except for this one thing.
350sexZ is offline View My Blog!   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old January 2nd, 2011, 06:15 PM   #4 (permalink)
Super Legit
 
Trbo323's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Washington
Posts: 13,998
you could have too much lube on the bolt and what lube are you using?

it may be time to rebuild it. new rings in the bolt at least

what settings did you change?
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


^^^If you are new, click here^^^


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

^^^ Putting together your tool bag?? Click here! ^^^
Trbo323 is offline View My Blog!   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


VerticalSports
Baseball Forum Golf Forum Boxing Forum Snowmobile Forum
Basketball Forum Soccer Forum MMA Forum PWC Forum
Football Forum Cricket Forum Wrestling Forum ATV Forum
Hockey Forum Volleyball Forum Paintball Forum Snowboarding Forum
Tennis Forum Rugby Forums Lacrosse Forum Skiing Forums
Copyright (C) Verticalscope Inc Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc. Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1