new upgrades dont work - Paintball Forum - Paintball guns and gear forums

Reply

Old January 22nd, 2011, 04:20 PM   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Jul 2010
Location: corpus christi
Posts: 4
new upgrades dont work

i hanve an 07 pmr specail edition, yesterday i recieved my new virtue borad and tech t l7 bolt. installed both with out any problems. check for air leaks eveything was good. set fire rate to auto response dwell at 25 ball pbs at 15. dry fired about 40 to 50 times and everything sounded and look good. today i went to my field scrwed on my tank and all i heard wasa loude his it was leaking abutt load coming out of the breach. took off my tank then took out the bolt looked at all the o ring everything looked good cleaned and lubed it back up and reinstalled it. did the same thing. to though maybe it was something with the regulator took it apart and relubed it and back inside it went. put the tank on same thing with the leak. got frustrated took the l7 out and put in the stock bolt again and not leaks. then turned it on tryed to fire and woudlnt it had a blinking blue light which ment it has a malfunction with the eyes, so i turned the eyes off put a ball in the breach and tryed to fire and nothing then it stared to have a flashing red light.then i cleaned the eyes and unpluged the ribbon from the board and then put it back in and resetted the board to factory settings. turned it on and still doing the same thing. after about 2 and a half hourse of being at the field messing with this thing i got mad and went home.

any suggestions anyone of what could of went wrong from one day to the next.
350sexZ is offline View My Blog!   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old January 23rd, 2011, 12:56 AM   #2 (permalink)
Super Legit
 
Trbo323's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Washington
Posts: 13,998
sounds like you got a dead battery, it would explain everything but the leak

that is a o-ring on your bolt, you cant just look at it to see if its good, either its sealing or its not and in your case its not. for the leak, if your manual is the same as the one below you are most likely looking to replace o-ring #5, if thats not it id also replace #2 and #4(the center one in the set of 3). if its leaking out the breach it cant be your reg

http://www.dyematrix.com/manuals/Pro...AIL_Manual.pdf
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


^^^If you are new, click here^^^


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

^^^ Putting together your tool bag?? Click here! ^^^
Trbo323 is offline View My Blog!   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


VerticalSports
Baseball Forum Golf Forum Boxing Forum Snowmobile Forum
Basketball Forum Soccer Forum MMA Forum PWC Forum
Football Forum Cricket Forum Wrestling Forum ATV Forum
Hockey Forum Volleyball Forum Paintball Forum Snowboarding Forum
Tennis Forum Rugby Forums Lacrosse Forum Skiing Forums
Copyright (C) Verticalscope Inc Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc. Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1