Losing pressure on 2011 Rail - Paintball Forum - Paintball guns and gear forums

Reply

Old June 16th, 2011, 04:13 PM   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 2
Exclamation Losing pressure on 2011 Rail

So I got my rail and converted it to macro line.
I screwed in my tank and heard air leaking which was most likely a bad cut on the macro line.
I started putting paint through it and I would shoot 1-2 shots then the gun would lose pressure and I would have to wait a second or two for it to "recharge".
Can anybody tell me the problem or any tips to help me fix it, that would be great
Thanks!
inval1dgam3rtag is offline View My Blog!   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old June 17th, 2011, 11:02 AM   #2 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 2
Well it must have been something on the bolt because I took it out a couple of times and now it works fine its just leaking from the forward macro fitting because I don't have anything to cut the line perfectly so I just wrapped some electrical tape around it and now I'm fine!
inval1dgam3rtag is offline View My Blog!   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


VerticalSports
Baseball Forum Golf Forum Boxing Forum Snowmobile Forum
Basketball Forum Soccer Forum MMA Forum PWC Forum
Football Forum Cricket Forum Wrestling Forum ATV Forum
Hockey Forum Volleyball Forum Paintball Forum Snowboarding Forum
Tennis Forum Rugby Forums Lacrosse Forum Skiing Forums
Copyright (C) Verticalscope Inc Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc. Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1