Lovin my new board - Paintball Forum - Paintball guns and gear forums

Reply

Old September 2nd, 2012, 05:09 PM   #1 (permalink)
Established member
 
tlmiller's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: AZ, USA
Posts: 9,221
Lovin my new board

So got to go out and play today, had a BLAST. Wasn't only just getting over 100 about the time we were finishing up, and plenty of shade, so it wasn't too bad (I still sweat like crazy). But used the PM8 the whole day with the new 7th Element OLED board. Hadn't nary an issue, and it shot fantastic. Surprised me too, because I used some 2.5 month old Valken V1 that I wasn't all that impressed with when I bought it, and today it flew FANTASTICLY well.
__________________
Yes, I have long since accepted that I have issues, with that said, here's:

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
tlmiller is offline View My Blog!   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old September 2nd, 2012, 07:01 PM   #2 (permalink)
Authoritah!
 
martix_agent's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Lafayette, Indiana
Posts: 23,645
I love going out and having no marker issues; in fact that's what got me hooked on bob long markers.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
martix_agent is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old September 2nd, 2012, 08:19 PM   #3 (permalink)
Established member
 
tlmiller's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: AZ, USA
Posts: 9,221
The last 2 times I did have marker problems it ended up being user error anyway. My 06 Quest was having HORRIBLE consistency (needed to rebuild the reg and LPR and then it shot great again), and my Shocker was having REALLY, REALLY bad shoot down (accidentally put a 8.4V battery in it instead of a 9.6V).
__________________
Yes, I have long since accepted that I have issues, with that said, here's:

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
tlmiller is offline View My Blog!   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


VerticalSports
Baseball Forum Golf Forum Boxing Forum Snowmobile Forum
Basketball Forum Soccer Forum MMA Forum PWC Forum
Football Forum Cricket Forum Wrestling Forum ATV Forum
Hockey Forum Volleyball Forum Paintball Forum Snowboarding Forum
Tennis Forum Rugby Forums Lacrosse Forum Skiing Forums
Copyright (C) Verticalscope Inc Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc. Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1