halo b sensor prob - Paintball Forum - Paintball guns and gear forums

Reply

Old August 19th, 2005, 05:41 PM   #1 (permalink)
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 1
halo b sensor prob

There is something wrong with my halo b with rip drive and vic board, either the ball sensors need replacing or something else is broken
Whenever i turn it on there is just a continous flow of paintballs, when its on a gun and i turn it on immediatly it shoots paintballs out and ends up getting jammed.
does anyone know whats wrong ?
alexdbest2000 is offline View My Blog!   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old August 19th, 2005, 05:43 PM   #2 (permalink)
Administrator
 
1337's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Denver, Colorado
Posts: 13,027
Clean your eyes. Just take a Q-Tip and clean them.

Also check the plugin on the board, make sure it isn't loose.
1337 is offline View My Blog!   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


VerticalSports
Baseball Forum Golf Forum Boxing Forum Snowmobile Forum
Basketball Forum Soccer Forum MMA Forum PWC Forum
Football Forum Cricket Forum Wrestling Forum ATV Forum
Hockey Forum Volleyball Forum Paintball Forum Snowboarding Forum
Tennis Forum Rugby Forums Lacrosse Forum Skiing Forums
Copyright (C) Verticalscope Inc Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc. Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1