ummmm did i break it? - Paintball Forum - Paintball guns and gear forums

Reply

Old December 23rd, 2005, 09:01 AM   #1 (permalink)
South Park Balla!!!
 
sniper1010's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: the tragic figure standing out in the rain....
Posts: 100
ummmm did i break it?

I have a JT eccerlator 9.0. I cant get it to work anymore. I took it to my local pro shop to see if they could fix it and they drew up a bank. I can get it to shoot, but it shoots and then it wont re-cock. Any ideas? I was using co2 on it.
__________________
My what a strange bunch of people we have running around here.

Team captain of the NY Rejects #00
sniper1010 is offline View My Blog!   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old December 25th, 2005, 07:33 AM   #2 (permalink)
I Kill Suckers
 
old rusty car's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: the sig shows my beautiful estate located near roswell across from the white house
Posts: 109
most likely fill your c02 tank or lube your bolt a bit

hit me up on aim


x ray is god x
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


10 days till rasta fly
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
old rusty car is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old December 31st, 2005, 07:55 PM   #3 (permalink)
yeah It's real
 
kazoo's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: **SE**MICH**
Posts: 297
I think you mean 6.0. But either you have 2 oil your bolt or your sear isn't hitting the striker all the way.
__________________
lolerskates
kazoo is offline View My Blog!   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old January 3rd, 2006, 01:25 PM   #4 (permalink)
South Park Balla!!!
 
sniper1010's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: the tragic figure standing out in the rain....
Posts: 100
Nah i tried that. ITs not workin. The bolt is really scratched up on the bottom too. Im really cunfused her.....
__________________
My what a strange bunch of people we have running around here.

Team captain of the NY Rejects #00
sniper1010 is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old July 31st, 2007, 01:19 AM   #5 (permalink)
Hidden insight
 
Join Date: Jul 2007
Location: Yokosuka, Kanagawa, Japan
Posts: 5
ummmm did i break it?

I am having the same problem with my 5.0. What can be done to check if the striker is being hit all the way, and how do you adjust it.
JugaLug is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old July 31st, 2007, 02:04 AM   #6 (permalink)
Superdeeduper Admin Type
 
MedicDVG's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Back from Iraq, now in Wisconsin.
Posts: 17,772
the bolt scratching is normal unless there are burrs on it. You can polish the bolt with some 660 grit sandpaper to take the sractches out.

Most every problem with a stacked tube blowback marker tends to deal with o-rings. Try removing the o-rings from the bolt, striker and valve and inspect them carefully. Recocking issues tends to be a loss of air pressure from the valve o-rings leaking, or the bolt o-rings leaking. Inspect the o-rings and replace them if needed. Also, when reassembling your marker make sure to coat the orings with a good air tool oil or dow 33 grease and that may solve your problem.



__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
My Feedback:

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
MedicDVG is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old August 14th, 2007, 08:25 AM   #7 (permalink)
Hidden insight
 
Join Date: Jul 2007
Location: Yokosuka, Kanagawa, Japan
Posts: 5
I have been working on getting my o-ring replaced. I live in Japan and have to get everything over the internet. Can anyone give me a good site to order the o-ring from. It is slightly larger than a tank o-ring, and local hardware stores don't have the right size.
JugaLug is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old August 21st, 2007, 08:38 AM   #8 (permalink)
Hidden insight
 
Join Date: Jul 2007
Location: Yokosuka, Kanagawa, Japan
Posts: 5
After ordering a few parts to replace what could be the problem, I have found the only place that air doesn't flow thru easily is at the top of the expansion chamber. It looks like a screen is in the hole. Does the screen belong there, and is it there to control the air flow?


Last edited by JugaLug; August 21st, 2007 at 08:45 AM..
JugaLug is offline View My Blog!   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


VerticalSports
Baseball Forum Golf Forum Boxing Forum Snowmobile Forum
Basketball Forum Soccer Forum MMA Forum PWC Forum
Football Forum Cricket Forum Wrestling Forum ATV Forum
Hockey Forum Volleyball Forum Paintball Forum Snowboarding Forum
Tennis Forum Rugby Forums Lacrosse Forum Skiing Forums
Copyright (C) Verticalscope Inc Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc. Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1