Spyder Mr4+e-trigger Firing Problem Please Help!!!!! - Paintball Forum - Paintball guns and gear forums

Reply

Old June 17th, 2011, 08:30 PM   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Feb 2010
Location: California
Posts: 13
Exclamation Spyder Mr4+e-trigger Firing Problem Please Help!!!!!

I have the spyder mr4 and the spyder e trigger. Whenever I shoot it would fire like 6 or 7 and then it would make the noise like It's out of air and then I would have to cock it again. The hammer gets stuck like a finger width from the "cocked" position. The spot where the ball stopper is has paint coming out of it. Its the oil inside the paint that is there. Here I'll post pictures. Its on full auto 3 round burst and everything.

PLEASE HELP ASAP PLEASE!
skillzNOdrillz is offline View My Blog!   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old June 17th, 2011, 10:20 PM   #2 (permalink)
Registered User
 
Korpsicle's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 23
Sounds like you may be out of air. Sounds too simple but you should check that first. Assuming the MR4 is anything like any other spyder, especially the MR1, it sounds like the bolt is getting stuck on something, maybe parts of a broken ball. Take it apart, clean it, oil it and assemble it again. Should do it.
__________________
Don't read what they write about you, just measure it in inches.
-Andy Warhol
Korpsicle is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old June 17th, 2011, 10:35 PM   #3 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Feb 2010
Location: California
Posts: 13
Quote:
Originally Posted by Korpsicle View Post
Sounds like you may be out of air. Sounds too simple but you should check that first. Assuming the MR4 is anything like any other spyder, especially the MR1, it sounds like the bolt is getting stuck on something, maybe parts of a broken ball. Take it apart, clean it, oil it and assemble it again. Should do it.
Thanks for the reply, but I took it apart and cleaned it twice. Should i take apart the front mechanism too? I also had the compressed air half full. It was at the two. which i think is 2000. I took apart the back mechanism like 10 times. I also oiled it so all the mechanisms have oil on them. What should I do?
skillzNOdrillz is offline View My Blog!   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old June 17th, 2011, 10:45 PM   #4 (permalink)
Registered User
 
Korpsicle's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 23
Hmm, I don't know much of anything about E-Triggers. Only thing I can say is check your detent and wait for someone who has knowledge on a board to post.
__________________
Don't read what they write about you, just measure it in inches.
-Andy Warhol
Korpsicle is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old June 23rd, 2011, 02:50 AM   #5 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Feb 2010
Location: California
Posts: 13
Quote:
Originally Posted by Korpsicle View Post
Hmm, I don't know much of anything about E-Triggers. Only thing I can say is check your detent and wait for someone who has knowledge on a board to post.
Well I took it out this past Saturday and it jammed for 2 games and then started working perfectly! I just think it might of had something that was blocking the paintball and the amount of paintballs i shot out of it cleared it or something because now its working perfectly.
skillzNOdrillz is offline View My Blog!   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


VerticalSports
Baseball Forum Golf Forum Boxing Forum Snowmobile Forum
Basketball Forum Soccer Forum MMA Forum PWC Forum
Football Forum Cricket Forum Wrestling Forum ATV Forum
Hockey Forum Volleyball Forum Paintball Forum Snowboarding Forum
Tennis Forum Rugby Forums Lacrosse Forum Skiing Forums
Copyright (C) Verticalscope Inc Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc. Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1