noid wiring/hosing problem (reassembly) - Paintball Forum - Paintball guns and gear forums

Reply

Old November 23rd, 2005, 08:46 PM   #1 (permalink)
The backwards man...
 
paintthecatBLUE's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Houston, TX
Posts: 2,227
noid wiring/hosing problem (reassembly)

i finally got around to getting deep into the guts of the cyborg yesterday, and when i go to put everything back together its almost impossible to get the hose and noid wires back into the grip frame in such a way that nothing is pinched and it isnt sitting on the trigger. i must have spent over an hour just trying to get the frame back onto the body, and most of the time when i thought i finally had it, i would put the screws back in only to find out that my trigger pull weight was about 8 pounds because it was pushing on either the wires or the hose. i finally got it to within acceptable limits, but my trigger still isnt the same. is there some trick to reassembling this, or do you just have to deal with it?

the guy i got this from, lets just call him badinflewinse so as not to give away any names must have had amazing skills or just a ton of patience to get everything in there the way he did. when i first got it though, i noticed a bunch of pink semi dried stuff on my board, it looked like frozen foam or something, but upon taking the whole the apart yesterday i found out that it was a bunch of lube that had blow out the bottom of the solenoid. luckily it doesnt conduct electricity so it didnt break anything, and i didnt even bother to clean it up. but then i looked inside the gun and the whole thing was pinkish-white, there must have been half an ounce of dow 33 in there. it kinda made me wonder... i mean i know its a great gun and all, but there are some things you just shouldnt be doing with a paintball gun

so yeah, if you have any tech tips or tricks or anything like that i'm all ears.
paintthecatBLUE is offline View My Blog!   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old November 23rd, 2005, 08:53 PM   #2 (permalink)
Senior Member
 
bobide's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: STL
Posts: 11,482
kai to the rescue (did u even check pbn's faq?) http://media.putfile.com/Frame-Install-Low
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
, 14" Macdev Matchstick, Kila Drive, Zentriam Valve, ICDU ram, CCM no-rise, Sonic lpr



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
[/CENTER]
bobide is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old November 23rd, 2005, 09:04 PM   #3 (permalink)
The backwards man...
 
paintthecatBLUE's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Houston, TX
Posts: 2,227
pbn always takes like 5 hours to load for me, no matter what day of the week or what time of day. its always been that way so i dont go to it unless i really have to... which is right about now

edit: that helped alot, somehow the part of the wire right along the connector got un-bent without me realizing it, and i was kinda afraid of bending the wires back that far again, i'll mess with that later. but say i did pinch the hose and it got a hole in it, could i use anything else or i do i really have to have that special mac line?
paintthecatBLUE is offline View My Blog!   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old November 30th, 2005, 07:32 PM   #4 (permalink)
.......
 
osta the pimp's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Chi Town
Posts: 807
No any hose can be used.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
osta the pimp is offline View My Blog!   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


VerticalSports
Baseball Forum Golf Forum Boxing Forum Snowmobile Forum
Basketball Forum Soccer Forum MMA Forum PWC Forum
Football Forum Cricket Forum Wrestling Forum ATV Forum
Hockey Forum Volleyball Forum Paintball Forum Snowboarding Forum
Tennis Forum Rugby Forums Lacrosse Forum Skiing Forums
Copyright (C) Verticalscope Inc Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc. Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1