Spyder Pilot ACS - Paintball Forum - Paintball guns and gear forums

Reply

Old May 15th, 2011, 04:53 PM   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: May 2011
Posts: 1
Spyder Pilot ACS

My gun will shoot the first shot each time but I have to cock it after each shot, any ideas on how to fix this? The co2 has enough pressure for my other gun to fire.
esimmons is offline View My Blog!   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old May 15th, 2011, 08:19 PM   #2 (permalink)
Paintball?
 
TheAznInvazn's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Purdue
Posts: 7,646
Check your velocity spring and valve spring

Striker/hammer oring too

Clean and lube and try again!
__________________

Quote:
boobies are good, but i don't like pepperoni nipples.
Quote:
Not AZN level price, there's not too many electro markers priced at the same level as the Talon.
TheAznInvazn is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old May 15th, 2011, 11:11 PM   #3 (permalink)
Super Legit
 
Trbo323's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Washington
Posts: 13,998
Quote:
Originally Posted by huckduck View Post
what's the other gun?
ummm....what?
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


^^^If you are new, click here^^^


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

^^^ Putting together your tool bag?? Click here! ^^^
Trbo323 is offline View My Blog!   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old May 15th, 2011, 11:56 PM   #4 (permalink)
Super Legit
 
Trbo323's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Washington
Posts: 13,998
o WOW...i totally spaced out, i even read the OP twice and missed that both times

maybe its just getting late and iv been doing too much writing today (research paper = death)
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


^^^If you are new, click here^^^


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

^^^ Putting together your tool bag?? Click here! ^^^
Trbo323 is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old November 9th, 2012, 09:14 AM   #5 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 21
Check for the Striker Buffer. Make sure it is there. Replace O-rings. Make sure the buffer is set correctly.

Last edited by savage24x; November 19th, 2012 at 08:34 AM..
savage24x is offline View My Blog!   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


VerticalSports
Baseball Forum Golf Forum Boxing Forum Snowmobile Forum
Basketball Forum Soccer Forum MMA Forum PWC Forum
Football Forum Cricket Forum Wrestling Forum ATV Forum
Hockey Forum Volleyball Forum Paintball Forum Snowboarding Forum
Tennis Forum Rugby Forums Lacrosse Forum Skiing Forums
Copyright (C) Verticalscope Inc Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc. Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1