Macro Problems - Paintball Forum - Paintball guns and gear forums

Reply

Old January 5th, 2006, 01:07 PM   #1 (permalink)
olddfatbulldog
Guest
 
Posts: n/a
Macro Problems

I can not get the ****ing macroline off of my Ego for the life of me. I wanna lube the reg but the macro won't come off. It's starting to piss me off. Suggestions?
View My Blog!   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old January 5th, 2006, 04:39 PM   #2 (permalink)
I Vore You
 
Barber's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Naptown
Posts: 13,323
Just like... pull it out.

Can you get it off of the ASA? Maybe you could slide something over the macro to push in the fitting while you pull or something.
__________________
♥ Chris Brown ♥
Palm Beach Vipers
ScissKids

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

MacDev | TNKD | Sly | Guerilla Air | DXS | Seven Paintball | Gen-X Global
Barber is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old January 5th, 2006, 05:49 PM   #3 (permalink)
Supporter
 
p8ntballweird's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: SC reprosent
Posts: 3,646
you just push the thing in and pull...did you like... put loctite or some **** on it
__________________
-Vincent
aim: XvXiXnXcXeX
Email:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
p8ntballweird is offline View My Blog!   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old January 5th, 2006, 05:54 PM   #4 (permalink)
Buy Kleiv's PM5
 
Join Date: Jan 2005
Location: North Carolina
Posts: 2,700
is there dirt in it.......cause that would stop it from being able to be pushed in, resulting in you not being able to pull the macro out.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Mowing faces all through NC
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

punk_pntballar is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old January 5th, 2006, 05:55 PM   #5 (permalink)
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 2,907
same thing is happening on my old imp...i can't get the damn thing out.....
butterjuice is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old January 5th, 2006, 06:30 PM   #6 (permalink)
olddfatbulldog
Guest
 
Posts: n/a
It's been this way since I got it. Which is why I haven't lubed it yet. Too lazy to get the ****ing macro off. I push/pull but it won't budge. On my Timmy it just came off. If it gets bad enough, I'll get it then twist the fitting off and buy macro and possibly new macro fittings.

GRRRRR
View My Blog!   Reply With Quote
Old January 6th, 2006, 12:27 PM   #7 (permalink)
redneck with a blowtorch!
 
jaggy13's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: I-Da-Ho
Posts: 2,345
try taking your ASA off to give some slack on the line to work with. What ends up happening is the teath on the coupler can't release unless the collar is pushed in all the way. If there is not enough slack to work with then it can be a little challenging.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
jaggy13 is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old January 6th, 2006, 06:43 PM   #8 (permalink)
olddfatbulldog
Guest
 
Posts: n/a
I'm pretty sure that's what was happening Jaggy. There was barely enough macro to start when the gun came stock. I'm gonna try to take off the rail/asa then see what happens.

Thanks
View My Blog!   Reply With Quote
Old January 6th, 2006, 08:43 PM   #9 (permalink)
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 334
Cut the macro in the middle, take the fittings off and put new ones and new macro on.

Problem solved.
Born2Drive3 is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old January 6th, 2006, 10:20 PM   #10 (permalink)
olddfatbulldog
Guest
 
Posts: n/a
Yeah the ASA thing didn't work so if I'm at the shop this sunday then that's what I'm gonna do.
View My Blog!   Reply With Quote
Old January 20th, 2006, 07:38 PM   #11 (permalink)
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 923
good idea.

weird though, most the guys on my team shoot ego's and no one has had a problem...maybe it swelled alittle bit or somethin is pinched....er somethin
jeluso is offline View My Blog!   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


VerticalSports
Baseball Forum Golf Forum Boxing Forum Snowmobile Forum
Basketball Forum Soccer Forum MMA Forum PWC Forum
Football Forum Cricket Forum Wrestling Forum ATV Forum
Hockey Forum Volleyball Forum Paintball Forum Snowboarding Forum
Tennis Forum Rugby Forums Lacrosse Forum Skiing Forums
Copyright (C) Verticalscope Inc Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc. Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1