Question concerning Egos. - Paintball Forum - Paintball guns and gear forums

Reply

Old July 29th, 2006, 07:33 PM   #1 (permalink)
Woohoo
 
Sittin_duk's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: So CAR
Posts: 2,350
Question concerning Egos.

Nevermind that, new problem, one of the little plugs (in my 05 ego with Virtue board), the plug that you plug the solenoid into has to be pressed to the left for it to fire at all. Make sense sort of? And when it does start to fire, it just randomly turns off. Meh.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

If you believe in God, and are proud of it, put this in your sig.

Last edited by Sittin_duk; July 29th, 2006 at 07:50 PM..
Sittin_duk is offline View My Blog!   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old July 29th, 2006, 08:12 PM   #2 (permalink)
Senior Member
 
bobide's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: STL
Posts: 11,482
okay your noid probably isn't getting power. That plug and cable is what gives the noid the power. You could try pushing it to the left and then taping it, hoping to fix it. Best to just get another wiring harness.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
, 14" Macdev Matchstick, Kila Drive, Zentriam Valve, ICDU ram, CCM no-rise, Sonic lpr



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
[/CENTER]
bobide is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old July 31st, 2006, 02:24 AM   #3 (permalink)
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 9
sounds like a cold solder joint, where the pin of the plug in the board comes loose, someone who can solder can fix that for you
klutz is offline View My Blog!   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


VerticalSports
Baseball Forum Golf Forum Boxing Forum Snowmobile Forum
Basketball Forum Soccer Forum MMA Forum PWC Forum
Football Forum Cricket Forum Wrestling Forum ATV Forum
Hockey Forum Volleyball Forum Paintball Forum Snowboarding Forum
Tennis Forum Rugby Forums Lacrosse Forum Skiing Forums
Copyright (C) Verticalscope Inc Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc. Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1