Paintball Guns and Gear forums banner

1 - 9 of 9 Posts

·
Woohoo
Joined
·
2,350 Posts
Discussion Starter #1
Ok so...When I first bought my Reloader B, it was in perfect working order. It worked great, after a while, it was still working great. Then I got an Ion. I messed up the feedneck badly and had to break the Reloader shells to get the Reloader out of the Ion feedneck. (meh) So I take all of my stuff into the local store, ask them about it, they sell me new shells, feedneck, and breech. They put my shells on the Reloader for me. I get the Reloader back, it's acting weird, very weird. So I go, with my mom, back to the shop to complain about it not working. Well the guy says that it wasn't his fault and that it was working fine when his left his shop. And the guy is a cool guy so I didn't want to start anything about it. And the reloader still worked, just the light was blinking funny. So I decide to sell it to a friend for 80. He gets it, the next time we play, the thing dies, the board is fried, as well as the motor. And when I was playing with it, it was working fine. So I had no idea that it would fart out on him like that. So we take the reloader back to the shop and they tell us what's wrong with it. By now, my friend is fed up and just tells me that I can have it. So I buy a new board (V35) and a new motor, and it gets converted into a Halo with a new board and motor.

So now that you know the background, we'll get into the problem.

I was playing Saturday with it, and it ran out of batteries, so I replaced them, nothing weird. I replaced them with Energizer batteries, not high powered fancy ones, just regular batteries. And so I go out on the field. And everything is going great, until it just stops feeding. And I'm like..argh..so I go back, and it's blinking like it is low on batteries. And so by now I'm about to kill the thing, because it "ran out" of batteries right OTB, so I got to my bunker and then soon after got raped in the head. I haven't checked the connection with the battery lines, but I'm pretty darn sure that it's connected fine, because sometimes it decides to work, and other times, it doesn't, and other times it just doesn't feed fast at all. But whenever it does feed right, it feeds very very unsteadily.

Anyone have any ideas?

TL;DR: Read the last paragraph for the problem.
 

·
Woohoo
Joined
·
2,350 Posts
Discussion Starter #3
big_balla89 said:
Mine has kind of been doing the same thing... I just rip it a couple times and it will start feeding again.
Yeah, I have no rip drive on my hopper though. Even though it had a sex change from a reloader to a halo, the rip drive was lost in transition. Meh.

Also, there are no jams. And the eyes are clean and new.
 

·
Its never lupus
Joined
·
9,169 Posts
Check your paint and your anti jam beads and spring.
 

·
Its never lupus
Joined
·
9,169 Posts
Sittin_duk said:
What am I checking for? Just making sure that they're there and secure on there?
Just make sure that they're all normal, clean the eyes too. And with the paint make sure its not big, black shelled, or dimply and lopsided.
 
1 - 9 of 9 Posts
Top