A5 W.A.S. Board - Paintball Forum - Paintball guns and gear forums

Reply

Old October 13th, 2006, 07:22 PM   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: May 2006
Posts: 11
A5 W.A.S. Board

My brother got a W.A.S. board for his A5. He tried to put it in, and it does not work. the led lights up, but it doen't fire the gun. can anyone post a link that has pics on a correct install?
fauxamish06 is offline View My Blog!   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old October 13th, 2006, 07:35 PM   #2 (permalink)
Screaming Koala
 
Torch's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Bentleyville, PA
Posts: 4,685
Blog Entries: 1
I don't have any pictures but I can't imagine it being any different than the way the stock board was installed.
__________________
"RD&D - Research, Development, and Design. - If its not broken, fix it anyway."
T.O.G. #131 - P.O.G. #16 - C.O.G. #145
Rate the:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
-
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
-
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
-
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Torch is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old October 13th, 2006, 07:55 PM   #3 (permalink)
i am a ninja biatch
 
some_guy's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 53
you might have to change the mode...go to tippmann.com and then read the online manual for it....it will help you
__________________
Pain is weakness leaving the body!~~~usmc
some_guy is offline View My Blog!   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old October 14th, 2006, 12:31 PM   #4 (permalink)
Registered User
 
Join Date: May 2006
Posts: 11
Thanks. I think he was just in a hurry to put it in the first day he got it.
fauxamish06 is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old October 14th, 2006, 07:41 PM   #5 (permalink)
Pedobear Supporter
 
M4Maniac's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Pretty-damn-hot-lanta
Posts: 2,526
did you get it fixed?
__________________
-Matt-

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


M4Maniac is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old October 16th, 2006, 07:04 AM   #6 (permalink)
Registered User
 
Join Date: May 2006
Posts: 11
no, i actually looked at it and he does not have the W.A.S. board like i thought he did. he just has the regular e-grip, but he lost the actuator pin. i'm gonna call tippmann and see if they will send me a new one, or i'll just go buy it, or i'll make it myself
fauxamish06 is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old October 17th, 2006, 02:35 PM   #7 (permalink)
Registered User
 
Join Date: May 2006
Posts: 11
So I went into the physics shop at my college and made a new actuator pin out of a metal rod that looks like it will fit. Gonna try a new 9v and one of the different pins I made and hope that it works...
fauxamish06 is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old October 17th, 2006, 06:55 PM   #8 (permalink)
Registered User
 
Join Date: May 2006
Posts: 11
Hey, i got it to work. Thank you for your input everyone.
fauxamish06 is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old October 18th, 2006, 01:49 AM   #9 (permalink)
Screaming Koala
 
Torch's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Bentleyville, PA
Posts: 4,685
Blog Entries: 1
Good work, glad to hear its working.
__________________
"RD&D - Research, Development, and Design. - If its not broken, fix it anyway."
T.O.G. #131 - P.O.G. #16 - C.O.G. #145
Rate the:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
-
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
-
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
-
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Torch is offline View My Blog!   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


VerticalSports
Baseball Forum Golf Forum Boxing Forum Snowmobile Forum
Basketball Forum Soccer Forum MMA Forum PWC Forum
Football Forum Cricket Forum Wrestling Forum ATV Forum
Hockey Forum Volleyball Forum Paintball Forum Snowboarding Forum
Tennis Forum Rugby Forums Lacrosse Forum Skiing Forums
Copyright (C) Verticalscope Inc Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc. Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1