98c sear not catching - Paintball Forum - Paintball guns and gear forums

Reply

Old June 23rd, 2009, 08:31 AM   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 4
98c sear not catching

Hello everyone. I used to be a member here years ago but I can't figure out my password and the retrieve fuction doesn't seem to be working.

Anyway after ~2 years of not playing paintball I grabbed my 98c for a bachelor party last weekend and when I pulled the trigger it cycled repeatedly until I stopped the bolt. It was NOT due to a low tank, I tried multiple full tanks. I also oiled it in case the sear wasn't sliding or something, no luck.

Any ideas? Here are some pics. Is it normal for the sear to catch the rear bolt so low where I circled? I really don't remember. The rear bolt and sear don't look very worn to me either.
Attached Images
File Type: jpg 1.jpg (33.2 KB, 18 views)
File Type: jpg 2.jpg (23.3 KB, 17 views)
File Type: jpg 3.jpg (18.9 KB, 17 views)
File Type: jpg 4a.jpg (6.8 KB, 17 views)
File Type: jpg 5.jpg (4.1 KB, 17 views)
xenobiotic is offline View My Blog!   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old June 24th, 2009, 09:21 PM   #2 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 4
Anyone?

Am I misremembering or is this forum way less active than it was ~5 years ago?
xenobiotic is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old June 24th, 2009, 09:22 PM   #3 (permalink)
Authoritah!
 
martix_agent's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Lafayette, Indiana
Posts: 23,645
Quote:
Originally Posted by xenobiotic View Post
Anyone?

Am I misremembering or is this forum way less active than it was ~5 years ago?
muhc less active. when we dropped the contract with xaintball things slowly died.

If i knew tippmans, I'd help but i don't.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
martix_agent is offline View My Blog!   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old June 24th, 2009, 09:23 PM   #4 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 4
Too bad.

And thanks for the potential offer of help... I guess
xenobiotic is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old June 25th, 2009, 10:07 AM   #5 (permalink)
Super Legit
 
Trbo323's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Washington
Posts: 14,001
well sears are not horridly expensive you may want to just pick up a new one and see it that solves the problem, im assuming you lubed it up?
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


^^^If you are new, click here^^^


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

^^^ Putting together your tool bag?? Click here! ^^^
Trbo323 is offline View My Blog!   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


VerticalSports
Baseball Forum Golf Forum Boxing Forum Snowmobile Forum
Basketball Forum Soccer Forum MMA Forum PWC Forum
Football Forum Cricket Forum Wrestling Forum ATV Forum
Hockey Forum Volleyball Forum Paintball Forum Snowboarding Forum
Tennis Forum Rugby Forums Lacrosse Forum Skiing Forums
Copyright (C) Verticalscope Inc Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc. Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1