Problem with a5 not firing - Paintball Forum - Paintball guns and gear forums

Reply

Old April 9th, 2014, 09:12 PM   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 3
Problem with a5 not firing

Hey guys so I bought an a5 a few years ago when i was playing paintball and then immediately stopped and never got to use it. Used it once about 8 months ago and it worked great. Now I'm trying to sell it. I hooked up the CO2 tank and it wont fire when i pull the trigger, but when I unscrew it CO2 shoots out. Tried it a few times. Even took it apart and everything seems to be in place and the tube is clear. Now when I screw it in the CO2 just shoots out the little hole in the connector. Any help as to how I can fix it so that I can sell it? Any help is appreciated.
bdue is offline View My Blog!   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old April 9th, 2014, 09:18 PM   #2 (permalink)
Authoritah!
 
martix_agent's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Lafayette, Indiana
Posts: 23,645
replace the oring on the tank. You may want to lube it up a bit as well. Put some air tool or paintball oil in the ASA and fire it a few times.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
martix_agent is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old April 9th, 2014, 09:30 PM   #3 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 3
Think that that's all it will take?
bdue is offline View My Blog!   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old April 9th, 2014, 09:33 PM   #4 (permalink)
Authoritah!
 
martix_agent's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Lafayette, Indiana
Posts: 23,645
It it's venting out of your ASA, then replacing your tank oring will solve that issue.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
martix_agent is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old April 9th, 2014, 09:46 PM   #5 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 3
Gracias mi amigo
bdue is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old April 10th, 2014, 01:53 PM   #6 (permalink)
Super Legit
 
Trbo323's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Washington
Posts: 13,998
ya usually they just need a little TLC and they are fine. there are always multiple things that can often cause the same problem but its typically the simplest ones that do it
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


^^^If you are new, click here^^^


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

^^^ Putting together your tool bag?? Click here! ^^^
Trbo323 is offline View My Blog!   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


VerticalSports
Baseball Forum Golf Forum Boxing Forum Snowmobile Forum
Basketball Forum Soccer Forum MMA Forum PWC Forum
Football Forum Cricket Forum Wrestling Forum ATV Forum
Hockey Forum Volleyball Forum Paintball Forum Snowboarding Forum
Tennis Forum Rugby Forums Lacrosse Forum Skiing Forums
Copyright (C) Verticalscope Inc Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc. Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1